Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ASARAM BAPU: Ο «ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 16ΧΡΟΝΗΣ

ASARAM BAPU: Ο «ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 16ΧΡΟΝΗΣ



A S A R A M   B A P U  :
Ο «ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ
ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 16ΧΡΟΝΗΣ
 
   Ο γκουρού Asaram Bapu συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε μια 16χρονη μαθήτρια σε ένα θρησκευτικό καταφύγιο στην κεντρική Ινδία. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες του κοριτσιού και των γονέων της για σεξουαλική κακοποίηση και υποστήριξε ότι είναι σωματικά ανίκανος για μια τέτοια πράξη. Η αστυνομία όμως υποστηρίζει ότι οι ιατρικές εξετάσεις του γκουρού αποδεικνύουν το αντίθετο και μάλιστα τον χαρακτηρίζουν ως … «τέλεια, ιατρικά, ψυχικά και σωματικά ικανό»
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τόσο η κοπέλα όσο και οι γονείς ήταν οπαδοί του γκουρού.
Ο Bapu, που αναφέρεται επίσης ως "Θεάνθρωπος" στα τοπικά ινδικά μέσα ενημέρωσης, είναι σήμερα στη φυλακή εν αναμονή της δίκης.
    Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει στις αρχές του έτους την κοινή γνώμη όταν αναφερόμενος στην υπόθεση της 23χρονης που το Δεκέμβριο του 2012 βιάστηκε από 6 άτομα μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, είχε πει ότι το θύμα ήταν εξίσου υπεύθυνο για το βιασμό του. Συγκεκριμένα σε μια συγκέντρωση στην πόλη Tonk δήλωσε ότι: «Οι πέντε ή έξι μεθυσμένος άνδρες δεν ήταν οι μόνοι ένοχοι. Το κορίτσι είχε επίσης την ευθύνη»
«Αυτή θα έπρεπε να είχε καλέσει ,,αδελφούς’’ τους ενόχους και να τους παρακάλαγε να σταματήσουν. Αυτό θα μπορούσε να είχε σώσει την αξιοπρέπεια αλλά και τη ζωή της. Μπορεί μόνο το ένα χέρι να χειροκροτήσει; Δεν νομίζω». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι θα έπρεπε την ώρα της επίθεσης να απήγγειλε το μάντρα Saraswati για να αποτρέψει την τραγωδία!

Μετάφραση για το Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον: Κώστας Ναυπλιώτης

Πηγές:


Read more: http://www.egolpion.com/asaram_bapu.el.aspx#ixzz2kT7meUPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου